Hoofdkantoren die naadloos aansluiten bij het merk

Kantoren die naadloos aansluiten bij hun merk: passend interieur en kleuren, overal komt het merk dat zij representeren naar voren. Want als je jezelf niet representeert, wie doet het dan?

3663-1-mediumEen bedrijf creëert een inspirerende omgeving voor hun werknemers, sky is the limit! En niet alleen werknemers vinden dit geweldig, denk maar eens aan klanten die op bezoek komen.

Ik bedenk altijd de beste ideeën onder de douche. Je bent geïnspireerd als je ontspannen bent. Zo denken deze bedrijven ook, de beste ideeën krijg je in een inspirerende omgeving.

Google
Google is een ster in het bedenken van mooie kantoren. En nou juist het ‘bedenken’ en ‘creëren’ vinden ze belangrijk bij Google en daarom hebben zij een inspirerende omgeving gebouwd voor hun medewerkers. Foto’s uit verschillende kantoren van Google.

amazing-office-campus-of-google-dublin-ireland-3  glijbaan-kantoor-google  google_02

google-dublin-2

06-google-amsterdam

Coca Cola
cc2Denk je aan grote merken, dan denk je ook aan Coca Cola. Uiteraard denk je bij Coca Cola een rood flesje of blikje, in deze stijl is het kantoor ook ingericht.

hoofdkwartier-coca-cola-06    newcocacolaofficeinfrance4

Booking.com
walmart-office-sao-paulo-6Toerisme en hotelkamers: het kantoor begint erop te lijken. Een fietspad als tapijt, geruite vloerkleden, en hotellobby’s zie je meestal alleen in een hotel, maar dus ook hier.

binnen%20booking%20klein%20fietspad    booking

Bol.com
imageskno8jaqrB-b-b-b-bolll.com. Iedereen kent het bolle poppetje met een wit-blauw pak wel, toch? Nou, het kantoor staat in het thema van deze beste man.

bol-com-office  _dsc2597%20kopie  95q4958

Nuon
nuon-nieuwamsterdam-interieur-kantoor-heyligers-02Neem maar eens een kijkje in dit kantoor. Duidelijk waar zij voor staan: ‘Groen’. Ik vind dat dit kantoor er ook strak, modern, duidelijk en licht uitziet, als Nuon dit ook wil uitstralen, zijn ze goed bezig.

nuon-heyligers-5  nuon-vattenfall-amsterdam-heyligers-interieur-140-650x435 nuon-nieuwamsterdam-interieur-kantoor-heyligers-19  blog_nuon_banner

Heineken
image000019-560x427Het grootste biermerk in de wereld, en het is een Nederlands merk. Heineken móet haast wel een mooi kantoor hebben. En niks is minder waar. Net als de bedrijven hierboven is het interieur helemaal in de merk-stijl.

_s9l2509  kantoor3-1200x800  roomed-heineken-huis-mexico-5  297603_afbeelding_03

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s